Start ditt eventyr idag!

Planlegg neste bedriftstur til Seiland

Seiland Explore står for enestående opplevelser og et mangfoldig utvalg av pakkevariasjoner som enkelt kan settes opp i vårt bestillingsskjema. Her kan du skreddersy hele oppholdet med noen få tastetrykk.

Våre bedriftspakker er på 24 timer, hvor en tar utgangspunkt i en grunnpakke og selv legger til aktiviteter. Enkelt, kjapt og greit.  

Opplevelser skaper minner, felleskap og tilhørighet. Det er opplevelser utenom det vanlige som preger hvem vi er og hvem vi blir. Vi kan tilby aktiviteter som er både lærerike og spennende og morsomme.

Med lettvint forbindelse til Hammerfest, samt kort vei til og fra Hammerfest Lufthavn byr Hønseby og Seiland Explore på en perfekt løsning for en utflukt, og er samtidig en verden langt unna det dagligdagse.

Det er ikke viktig hva du kan, eller hva du har med. Bare kom med et åpent sinn, Seilands vakre natur står for resten.

 

Dag 1

Ankomst

16:40

Ankomst med ferge fra Strømsnes – Kjerringholmen

Velkomst i butikken

17:00 - 17:30

Velkomst i butikken med relevant info og vafler.

Innlosjering i hytter/leiligheter

Aktivitet 1

Aktivitet 2

17:30 - 19:30

Valgt aktivitet gjennomføres

Middag

20:00–22:00

Dag 2

Frokost

07:30 - 08:30

Aktivitet 1

Aktivitet 2

09:00 - 11:00

Valgt aktivitet gjennomføres

Lunsj

11:45 - 12:30

Aktivitet 1

Aktivitet 2

12:30 - 16:00

Valgt aktivitet gjennomføres

Lunsj

16:00 - 16:15

Avgang ferge 16:45

Avslutning i butikken

Overnatting

Overnattingssteder med historie
Vi kan tilby opptil 55 sengeplasser, fordelt på åtte boenheter i Hønseby. Alle boenheter er særpreget og forteller sine egne historier. Mens leilighetene forteller historier om fiskeeventyr og fangstrekorder, vitner våre to gjestehus om historier fra krig og gjenreisning, våre forsøk på å ta vare på historien og vår identitet som finnmarkinger og fiskebønder.

Innredning og beliggenhet
Alle boenhetene er innredet moderne og behagelig for å sikre et komfortabelt og ukomplisert opphold. Alle boenheter ligger på eller ved brygga som tilhører Seiland Explore, midt i Hønseby. Beliggenheten inviterer til korte eller lengre turer i omgivelsene – eventyret ligger rett utenfor dørstokken.

De største leilighetene har 4 soverom og 8 sengeplasser, og vi beregner 1 person pr rom ved bedriftsbesøk. Dersom noen ønsker å dele rom, legger vi selvfølgelig til rette for det.

Møteromsfasiliteter

Konferanser og møter trenger ikke være kjedelige og innfor standardisterte rammer. Uansett om du tenker seminar, teambuilding eller konferanse, ta ditt neste møte til et helt nytt nivå ved å flytte det til vakre og avslappede omgivelser.

I Hønseby kan du kombinere innholdet ditt med Seilands unike natur og vår enestående service.

Vi disponerer et eget hus til møterom midt i Hønseby, og ordner alt det praktiske.

Ved siden av tekniske fasiliteter som internett- og fremvisningsløsninger, tar vi oss også av mat og drikke, tilpasset akkurat det dere måtte ønske.

Havfiske på en fin vinter dag

Fisketur med båt (eller bare båttur)

Bli med på båttur med havfiske.  Vi tar dere med ut på våre fiskeplasser slik at de som ønsker det kan søke fiskelykken. Ingenting er vel  bedre enn litt frisk sjøluft og dra i land med egen fisket middag?

Fiskekonkurranse med båt

De fleste liker å konkurrere, og hva er vel da mer naturlig her i Finnmark enn en fiskekonkurranse? Vi tar dere med båt til kjente fiskeplasser utenfor Seiland og legger til rette for en morsom konkurranse. Premien er det sjefen sjøl som står for, ikke sant?

Det er også mulig å arrangere en tilsvarende konkurranse fra kaien i Hønseby.

En svømmende torsk i dypet av havet

Fiskekonkurranse kai

De fleste liker å konkurrere, og hva er vel da mer naturlig her i Finnmark enn en fiskekonkurranse? Vi tar dere med båt til kjente fiskeplasser utenfor Seiland og legger til rette for en morsom konkurranse. Premien er det sjefen sjøl som står for, ikke sant?

Det er også mulig å arrangere en tilsvarende konkurranse fra kaien i Hønseby.

Kokkekurs

Vi har stolte mattradisjoner på Seiland, og lærer villig bort hvordan en kan tilberede deilig mat med lokale råvarer. 

Her kan en velge om kurset skal gjennomføres på et innendørs kjøkken eller et «spesialkurs» for kokkelering av nydelig turmat på bål.

Ved ønske om å lære mer om fjernere kjøkken, legger vi til rette for dette etter forespørsel.

grilet kongekrabbe hos seiland explore
Stor gruppe mennesker nyter en fantastisk måltid utenfor lavvo

Båttur med strandhugg

På Nordre Seiland har vi ikke bare flotte fjell og fiskevann, men hundrevis av kilometer urørt kystlinje.

Seiland Explore tar deg med på korte eller lange båtturer til våre vakre fjorder. Opplev den rike floraen og faunaen som Seiland har å by på og gled deg over synet av havørn, fiskeflak, små og store hvaler og spennende historier fra våre erfarne og lommekjente guider.

På turen gjør vi strandhugg hvor en deilig lunsj tilberedes på grill eller bål.

Bestilling

Kr0,00